Over ons

Stichting Ikwashier070

‘Ik was hier 070’ wordt beheerd door Stichting Ikwashier070.

RSIN 8613866062
KvK 86114786

Contactgegevens
Korte Voorhout 3 | 2511 CW Den Haag
ikwashier070@gmail.com

Bestuurssamenstelling
Arjen Lakerveld
Bas van Nooten
Lidy klein Gunnewiek
Miranda van Drie

Beloningsbeleid
Het bestuur van Stichting Ikwashier070 ontvangt geen vergoeding voor de werkzaamheden. Eventuele gemaakte onkosten worden wel vergoed.

Doelstelling
De stichting heeft ten doel het nalaten aan culturele instellingen in de regio Den Haag onder de aandacht te brengen en op de kaart te zetten (bewustwording creëren), het behartigen van de belangen van de culturele sector in de regio Den Haag en alles wat daarmee verband houdt, daartoe behoort en/of daartoe bevorderlijk kan zijn. De stichting tracht haar doel onder meer te bereiken door het ontwikkelen van een platform en het opzetten van bewustwordingscampagnes om particulieren te informeren over het belang van het nalaten aan de Haagse culturele sector. Op het platform kan men ervaringen van anderen vinden en worden particulieren bovenal geïnformeerd over mogelijkheden om via een testament bij te dragen aan een culturele instelling in de regio Den Haag. Het platform geeft een overzicht van alle bij de stichting aangesloten culturele instellingen (‘aangeslotenen’ in de zin van de statuten) waar men direct persoonlijk contact mee kan leggen.

Jaarverslag en financiële verantwoording
Stichting Ikwashier070 is opgericht op 13 april 2022. Het eerste jaarverslag en financiële verantwoording kan je hier downloaden.

Credits
Deze website is ontwikkeld door Stichting Ikwashie070 en 0to9 Creative Impact Agency.

Fotografen: Alex Schröder, Bart Kijzers, Frank Jansen, Gerrit Schreurs, Georgio Peusens, Hielco Kuipers, Izziël Latour, Jan Versnel, Rahi Rezvani, Robert Benschop.

Beeldrecht
Stichting Ikwashier070 heeft zijn uiterste best gedaan om de rechthebbenden van het gebruikte beeldmateriaal te achterhalen. In het geval van onjuistheden, graag contact opnemen met ikwashier070@gmail.com.

Bezoekers aan deze website worden er aan herinnerd dat de gebruikte beelden en getoonde kunstwerken onder auteursrecht vallen. Voor gebruik van werken van beeldende kunstenaars aangesloten bij een CISAC-organisatie, anders dan raadpleging via internet, is Toestemming van Pictoright vereist. Pictoright, Postbus 15887, 1001 NJ Amsterdam, Nederland. T +31205891840.