Amare

Amare is het nieuwe huis voor cultuur, educatie, events en ontmoeting aan het Spuiplein in Den Haag. Een splinternieuw gebouw met concertzalen, een theaterzaal, studio’s, les- en repetitieruimtes, horeca en nog veel meer. Stichting Amare is verantwoordelijk voor het beheer en de programmering van dit grootste cultuurgebouw van Nederland. Een podium van, voor en door de stad.

Een huis voor iedereen
Amare is zoveel meer dan een theater alleen. Het is een thuis voor jong en opkomend talent én voor de grote iconen van de kunsten uit Den Haag en ver daarbuiten. Samen bouwen we aan een huis dat mensen wil inspireren met podiumkunsten uit alle culturen. Door middel van educatieve en inclusieve programma’s laten we een breed publiek kennismaken met de wereld van de podiumkunsten. Tegelijkertijd bieden we een nieuwe generatie talent de kans zich optimaal te ontwikkelen. 

Stichting Podium van de Stad
Bijdragen en donaties komen ten goede aan ‘Stichting Podium van de Stad’, de steunstichting van Stichting Amare. Het doel van de stichting is het financieel ondersteunen van Amare ten behoeve van bijzondere programmering, zoals community opera’s, internationale dansvoorstellingen en meer.

Met uw steun maken we van Amare een toegankelijk en inclusief cultuurhuis, waar iedereen de mogelijkheid krijgt om de magie van een liveconcert of theatervoorstelling mee te maken.

Contact­gegevens